9/2/2014 ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ - Airsoft Game

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 05 Φεβ 2014, 20:04:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

cgwolf

Μετά από 3+ χρόνια αποχής, επιστροφή στο παιχνίδι!
Θερμή υποδοχή από τον Λεωνίδα (αμοιβαία τα αισθήματα αδερφέ) και ελάχιστες γνώριμες φάτσες!
Το παιχνίδι κύλησε αρκετά ομαλά (στο πρώτο κομμάτι που έλαβα μέρος, γιατί λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να παραμείνω και στο δεύτερο σκέλος του σεναρίου)!

Χάρηκα που γνώρισα νέα πρόσωπα και χάρηκα που έλιωσα στο περπάτημα όπως παλιά!
Εις το επανιδείν λοιπόν!
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

#LEONARDO-SWORDFISH#

Φίλε Χρήστο ήταν χαρά μου που εκανες το 1ο βήμα επανένταξης στο χώρο.
Μακάρι να υπήρχαν πολλά άτομα σαν και σένα στο χώρο, με το ήθος σου
και το μυαλό σου.  ;D ;)

Tο παιχνίδι κύλησε πολύ ωραία χωρίς κανένα, μα απολύτως κανένα,  πρόβλημα
και τα νέα παιδιά τα πήγαν περίφημα στο 1ο τους παιχνίδι.
Ευελπιστώ να συνεχίσουν έτσι.

Το μόνο μελανό σημείο Ο SABOTER απο την HAC.....  :P
που ενώ έπρεπε να βάλουμε αντικειμενικό σκοπό να βρει και να προσκυνήσει
τη σημαία του Παναθηναϊκού , τελευταία στιγμή αλλαξαμε τα πλάνα του παιχνιδιού.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Εδωσε ρέστα σήμερα ο Φρανκ ...  ;D  ;D

Καλή Εβδομάδα σε ΟΛΟΥΣ !!!!!

saboter7

Τον αρχικό αντικειμενικό σκοπό Leo τον βρήκα και δε θες να μάθεις τι τον έκανα :D

Ευχαριστώ για το ωραίο και απροβλημάτιστο παιχνιδι αλλά κυρίως για την φιλοξενία! Χαίρομαι που μέσω του airsoft έχω αποκτήσει ΦΙΛΟΥΣ και χαίρομαι να γνωρίζω συνεχώς αξιόλογα άτομα με τα ίδια μυαλά(?) με μένα :D

Σειρά σας τώρα κύριοι!! Σας περιμένουμε νότια!

PAVLOS MILONAS

Πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που είχα παίξει σε παιχνίδι οργανωμένο από τον Λεωνίδα και πραγματικά το ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα.
Για τους φίλους που ήταν παρόντες όταν είπα για τον φαναρτζή το όνομα είναι Παντελής το τηλέφωνο του 2109428013 και η διεύθυνση του Δημοσθένους 243 στην Καλλιθέα περίπου στο ύψος του MEDIA MARKT της Συγγρού,για όποιον ενδιαφέρεται.

spyros_pap

Nα πω και εγω ένα ευχαριστώ για το σημερνό παιχνίδια στον Ξιφία Λεωνίδα που το διοργάνωσε,
όπως και σε όλα τα παιδιά τις πλευράς που ήμουν για την κίνηση που κάναμε και φτάσαμε πολύ κοντά στο μαντρί ,όπως και στην αντίπαλη πλευρά για το ωραίο παιχνίδι.
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.