BLACK ARROW - 2/3/2014 EΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 25 Φεβ 2014, 18:12:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: airborne στις  01 Mar 2014, 01:22:25 ΠΜ
γεια σας ,συγνωμη για την καθυστερημενη δηλωση συμμετοχης,εγω και αλλο ενα ατομο ειμαστε νεοι και δεν ξεραμε μεχρι ποτε ειχαμε περιθοριο να δηλωσουμε συμμετοχη.θα θελαμε να παιξουμε ως παραστρατιωτικοι αν γινεται και δεν ειναι αργα για να μασ δεχτητε...

Aπό τη στιγμή που πληρείτε τους όρους και έχετε διαβάσει το αρχικό ποστ.
Και βέβαια μπορείτε να έρθετε.

WARBRO

Παράθεση από: WARBRO στις  28 Φεβ 2014, 09:08:02 ΠΜ
  απο legion athens airsoft team 7 ατομα  5 ΜΕ παραστρατιωτικους full παραλαγη =monolithos/andreas/cris/chris/krane   και 2 ατομα με pmc (οι προδοτες χαχαχαχαχ) = taliban/warbro ΕΠΙΣΗΣ ουδεμια ευθηνη φερω εγω και η legion athens airsfot team για πραξεις και λεγομενα των 2 παρακατω παιχτων οι οποιοι επιθυμουν να παιξουν στο σεναριο με τις δυναμεις των παραστρατιωτικων και επειδη δεν εχουν internet και pc τους δηλωνω εγω μηχαλης/θανασης see you at the field
LEO  γιατι δεν βλεπω την συμετοχη  μου με τους pmc ???????????
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

Father

Απο ΕLIT3 μεσα 4/5 ατομα με τους παραστρατιωτικους.

Phil

Παράθεση από: Phil στις  27 Φεβ 2014, 13:14:56 ΜΜ
3 άτομα ακόμα με τους παραστρατιωτικούς

Δυστυχώς λόγω σοβαρών προσωπικών λόγων δεν θα μπορέσουμε να είμαστε στο παιχνίδι...
Ζητώ συγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση...
Είναι ένας νίντζα πίσω σου...

airborne

να κανω μια ακομα ερωτηση.θα μπορουσα να φοραω παντελονι παραλλαγης attacs και κατω απο το γιλεκο μου μονοχρωμο pentagon μπουφαν χρωματος (od) και κρανος (για να ξεχωριζω ετσι και αλλιως απο τους pmc ) ως παραστρατιωτικος?ο λογος που ρωταω ειναι γιατι δεν εχω το πανω μερος τις attacs ακομα και θα προτιμουσα αυτην απο την ελληνικη παραλλαγη

vampiros

απο ομαδα "Ε"
τρια ατομα με GREEK LIZARD
στους "παραστρατιωτικους".

silent angel
vampiros
"νεος"
... what we do in life ,
echoes in eternity ...

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: airborne στις  01 Mar 2014, 20:10:44 ΜΜ
να κανω μια ακομα ερωτηση.θα μπορουσα να φοραω παντελονι παραλλαγης attacs και κατω απο το γιλεκο μου μονοχρωμο pentagon μπουφαν χρωματος (od) και κρανος (για να ξεχωριζω ετσι και αλλιως απο τους pmc ) ως παραστρατιωτικος?ο λογος που ρωταω ειναι γιατι δεν εχω το πανω μερος τις attacs ακομα και θα προτιμουσα αυτην απο την ελληνικη παραλλαγη
τίποτα μονοχρωμο στην ένδυση εκτός από το γιλέκο....
Οποιος έρθει με μισά μισά...ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ.

gesored

+2 άτομα  που θέλουν να συμμετέχουν με τούς παραστρατιωτικούς.

Δεν έχουν πρόσβαση στο forum.