ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 2 - Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ARBITER (Μεταλλεια 8-12-13)

Ξεκίνησε από Father, 16 Νοε 2013, 09:23:41 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Vangelis

Δυστυχώς λόγο αδιαθεσίας είμαι αναγκασμένος να ακυρώσω την συμμετοχή μου.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

Sierraxray

Παιδιά δυστυχώς από Freelancers Hellas δεν θα μπορέσει να έρθει ο Voskoulis λόγω εντολών απο above.... (είμαστε ΕΔ) Οπότε απο 6 παικτες μείναμε 5. Το λέω προκειμένου να καλυφθεί η θέση απο άλλον.
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

WARBRO

Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

Father

Iron Grenadier

spyros_pap

Πολυ καλο παιχνιδι το σημερινο... καιρο ειχα να παιξω public και το κατα χαρηκα σημερα!!
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

iceman27gr

καλο παιχνιδι σημερα,βοηθησε και ο καιρος.
μηπως κατα τυχη βρηκε καποιος μια γεμιστηρα απο glock cyma 030 η οποια μου επεσε καπου στο πεδιο;(πιθανολογω καπου στο Α ή στο Γ). αν τυχον βρεθηκε παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μου με πμ.

#LEONARDO-SWORDFISH#

Ευτυχώς που υπάρχει και η Εlit3  :)

To κατα ευχαριστηθηκαμε..... απο την πλευρα μας σαν τρομοκρατες και σαν TAS....
δεν υπεπεσε τίποτα το παραβατικό απο συμπεριφορές αντιπάλων και συμπαικτών.

Ποσειδωνα 3 θα έχει ?????  ;D

Πάντως ρε παιδακι μου...πως εστρωνε πάνω τους η digital desert στολή σε μερικους.... :-X  :-X  :-X

Καλή Εβδομάδα σε ΟΛΟΥΣ !!!!!

Teacherdick

Για το σημερινό παιχνίδι μόνο ένα μπορώ να πω: RESPECT!!!
Πάντα κάνετε ωραία παιχνίδια αλλά με το σημερινό ανεβάσατε τον πήχη.Το πρώτο μέρος ειδικά τα έσπασε!!!!
Συνεχίστε την καλή δουλειά και γιατί όχι και με έναν "ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ 3"? Ακόμη και να μην υπάρχει ο Arbiter(δε λέω, κατί θα λείπει!!!), όλο και κάποιος υπαρχηγός του θα γλύτωσε και θα ζητάει εκδίκηση!!!!
Και πάλι σας ευχαριστούμε για την υπέροχη Κυριακή.

Καλή ξεκούραση και καλή εβδομάδα σε όλους.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

sparvar

Ωραιο παιχνιδη κ σημερα ! ;) τρεξαμε ,ιδρωσαμε,γελασαμε κ το ευχαριστηθηκαμε .Ειδικα η α' φαση μας ζορισε σαν επιθεση , (ιδεα) αν συνδυαζοταν κ με πιστολιδη + respawn οπως στην β' φαση θα ηταν παιχνιδη-μονοημερο αεροσφαιρισης  !!  ;D
INDEPENDENT GUN -----> KATΩ ΤΑ ΓΙΩΤΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ <------

Dreamkiller

Ευχαριστούμε και εμείς για την όμορφη Κυριακή... Άντε και στα επόμενα!!! Καλή εβδομάδα σε όλους!!!
"Airsoft is a game, and it is a game in which honesty, integrity and honor play a very important role. This is not paintball..."

BoBKiD

Ευχαριστούμε τους ELIT3 για το χτεσινό παιχνίδι! Το ευχαριστηθήκαμε όλοι μας! Για μια ακόμα φορά απέδειξαν ότι "το έχουν".
Χάρηκα που είδα πολλές γνώριμες φάτσες και που γνώρισα και έπαιξα για πρώτη φορά με αρκετούς αξιόλογους παίχτες.

Οποιοδήποτε θεματάκι επιλύθηκε στο debriefing, κάτι που πρέπει να καθιερωθεί από ΟΛΟΥΣ τους διοργανωτές και να γίνεται μετά από ΚΑΘΕ παιχνίδι.

Αναμένουμε την συνέχεια (ανεξαρτήτως αν λέγεται "Ποσειδώνας" ή όχι  ;) )

Παράθεση από: Teacherdick στις  08 Δεκ 2013, 19:58:47 ΜΜ
Συνεχίστε την καλή δουλειά και γιατί όχι και με έναν "ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ 3"? Ακόμη και να μην υπάρχει ο Arbiter(δε λέω, κατί θα λείπει!!!), όλο και κάποιος υπαρχηγός του θα γλύτωσε και θα ζητάει εκδίκηση!!!!

Θα έλεγα να επιστρέψει ως undead, αλλά μετά η Umbrella θα έχει... έξτρα φόρτο εργασίας για να τον κυνηγήσει!  ;D

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas

Iron Grenadier

Είναι κάποιες κυριακές που σου γεμίζουν τις μπαταρίες για όλη τη βδομάδα.. η χθεσινή ήταν μία απ' αυτές.
Ευχαριστούμε την Elit3 για το σίκουελ του σεναρίου τον χρόνο και τον κόπο που αφιέρωσαν για να μας χαρίσουν ακόμα ένα όμορφο πρωινο κυριακής.
Παρότι ΕΔ θρηνούμε για τον χαμό του Αρμπιτερ αφου ελπίζαμε και σε Ποσειδώνα 3!!!

ΥΓ: παρότι λόγω δουλειάς ήμουν ξυπνιος απο το πρωί του Σαββάτου το παιχνίδι με κράτησε στο βουνό μέχρι τέλους. Και πάλι μπράβο.
ΥΓ2: Οταν ξεκίνησε το παιχνίδι κρατούσα ένα ποτήρι καφέ στο χέρι μου, το οποίο άφησα διπλα σε θάμνο, με σκοπό να το μαζεψω φεύγοντας. στο γυρισμό δεν υπήρχε. Ευχαριστώ όποιον έκανε την καλή και το μαζεψε για μένα  :)

SaTuRn

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που παρευρέθηκαν στο παιχνίδι μας και με τα καλά σας λόγια μας δίνετε δύναμη για ακόμα καλύτερα παιχνίδια!!  ;D 

KRATOS

να ευχαριστησω ολα τα παιδια που ηρθαν την κυριακη και ολοι μα ολοι βοηθησατε να εχει ροη το σεναριο. :)

(μπορει και να τον αναστησουμε για το 3.... ;D)

Father

Εγω ενα εχω να πω...

Ενα παιχνιδι ειναι απλα μια ιδεα! Οι παικτες το κανουνε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και σε αυτο σας βγαζω το καπελο!!!

Μπραβο σε ολους σας που σεβαστηκατε τους ορους και τους κανονες και δωσατε στο παιχνιδι ζωντανια και ενδιαφερον!!!

Πορωθηκα πολυ σε καποια σημεια οταν εβλεπα τις μαχες και με το ζορι κρατουσα αποστασεις!!!  ;D ;D ;D

Το 2014 θα εχει πολυ ενδιαφερον, ειμαι πολυ αισιοδοξος γι αυτο!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!!!

Beldar

Θέλω και εγώ με την σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια για την διοργάνωση ,ήταν όλα καταπληκτικά ένα απο τα λίγα παιχνίδια που δεν υπήρχε το φαινόμενο αθάνατοι τουλάχιστον απο την πλευρά που το έβλεπα εγώ και χαρήκαμε παιχνίδι .Ζητώ συγγνώμη που δεν έμεινα μετά το τέλος του παιχνιδιού απλά έπρεπε να τρέξω για δουλειά!
:)
Μην Καταδέχεσαι να ρωτάς :

''Θα νικήσουμε ;

Θα νικηθούμε;''

Πολέμα!

KRITIKOS

θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια για το χρονο που διαθεσαν να περασουμε εμεις μια ευχαριστη κυριακη