2-8-09 <<<Ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ>>>(ΕΛΕΥΣΙΝΑ)

Ξεκίνησε από ZINJA, 27 Ιουλ 2009, 15:56:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

mirrage

Ήθελα πολύ να έρθω αλλά γύρισα αργά το Σάββατο από διακοπές
και ήμουν λίγο πτώμα.
Ελπίζω να κάνετε κάτι την επόμενη Κυριακή!

leonardo sunbird

Από που να ξεκινήσει κανείς για το σημερινο παιχνίδι.....από  τον αριθμό των bb's?....από την ένταση του παιχνιδιου? από την κρυφή συμμαχία των 2 ομάδων κατα του ζινζα?  ;D
μέχρι  και ανταρσια είχε το παιχνίδι.....   8)
Μάχες σώμα με σώμα σε όλο το μήκος και πλάτος του πεδίου.
Σε κάποιο χρονικό σημείο του παιχνιδιού , μετα την συμμαχία των κίτρινων με τους κόκκινους, κρύφτηκε ο ήλιος από τα ββ'ς.
Για να μην κουράζω , όποιος δεν ήταν σήμερα στην Ελευσίνα ....Ε-Χ-Α-Σ-Ε.

Συγχαρητήρια Σε όλους τους παρευρισκόμενους. 
Συγχαρητήρια στην ομάδα μου  Τ.Α.S (- αν δεν παινεψεις το σπίτι σου ..... ;D) για τις ηρωικές προσπαθειες που κατέβαλε μεχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.
Η "Ανάσταση"  ;D του Spartan της HADES μας έδωσε την ευκαιρία να συμπολεμίσουμε μαζί με Ηθικό Ατσάλι.  ;) ;D
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

Αυτά τα ολίγα!
OUT!!!!!

Θάνος

Να 'ταν μόνο η συμμαχία σας...καλά θα 'τανε..μέχρι που αρχίσατε να σκαρφαλώνεται το κτίριο γιά να τον φτάσετε...υπάρχουν καί φωτογραφίες ντοκουμέντα που θα παραδωθούν καί στον Zinja ιδιοχείρως!  ;D ;D :P
keep safe distance...

giannisgtti

ta kalitera simera kai opoios den irthe exase!!! iperoxi mera kai poli kalo pexnidi!! ateleiota bbs... oxi ta diika mou omos :'(...ego xemina k eftixos o filos zinja me trofodotise oste na mpo kai pali sto pexnidi.. ;D elpizoume kai se alles tetoies kales meres kirioi!!  ta sevi mou!!! kalo vradi se olous!!!

xa xa xa nai nai ton "orivati" ton "katevasa" prosopika kato apo to ktirio me mia kali ripi......xa xa xa!!! theos o filos!!!! Σαρκασμός

leonardo sunbird

Παράθεση από: giannisgtti στις  02 Αυγ 2009, 21:41:29 ΜΜ
xa xa xa nai nai ton "orivati" ton "katevasa" prosopika kato apo to ktirio me mia kali ripi......xa xa xa!!! theos o filos!!!! ;D

Φαντασου ότι τους είπα να με καλύψουν για να μη με φας γιατι ήσουν η μόνη απειλή ..... αλλα εγω τα λεω εγω τα ακουω..... ;D ;D ;D

loubamboo

Ωραίο παιχνίδι κάναμε σήμερα, αν και μας τα χάλασε λίγο ο ... "στρατηγός άνεμος".

Στις βολές από κτίριο σε κτίριο απαιτούνταν τρελές διορθώσεις.
???
Freedom is more important than peace. USMC!

FrankCastle

htan to prwto moy paixnidi kai sigoura oxi to teleytaio!mporei na mhn "katevasa" kanenan,alla to eyxarisththika me thn psyxh moy! :)
This is not a revenge!
This is a Punishment!

Rogue

φανταστικο παιχνιδι μπραβο σε ολους. Μακαρι να εχει και την επομενη εβδομαδα. Αν και κατεβασα τρεις την επομενη φορα τα οπλα μου θα ειναι ετοιμα για αφτο το παιδιο.
Drive it like you stole it

Goodspeed

Καλά ήταν και σήμερα.... Ακόμα καλύτερο το ότι και σήμερα μετρήσαμε νέες παρουσίες στην παρέα που όλο μεγαλώνει....

Για άλλη μια φορά έπρεπε να "ξεκουνελώσουμε" τον Zinja !!  ;D

Την επόμενη φορά να σκάψεις μια τάφρο και να την γεμίσεις με νερό και κροκόδειλους !!  ;D ;D

Που θα πας βρε κάθαρμα... Aν και την επόμενη φορά που θα σου στείλουμε "ελικοπτεράκια" την γλιτώσεις, θα το γυρίσουμε στο τάβλι  ;D ;D ;D

Θάνο, απλά δεν παίζεσαι. Ευχαριστούμε.  ;)

Καλή εβδομάδα σε όλους...   8)

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Spartan

Παρα-παρα..........παρα πολυ καλο παιχνιδι!!!
@leonardo sunbird
Ρε ο Spartan ποτε δεν πεθενει (μονο ingame)!!!
@Goodspeed
Στα γονατααααααααααααααα με το m-203 στο στομα... ;D ;D ;D
Την επομενη φορα θα πω στον παπαφλεσα να φερει πουλοσκυλα να ξετρυποσουν τον Zinja ;D
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Shooter

Kalhmera se olous kai sygxarhthria gia thn amilla kai gia thn organwsh autou tou game!!kai gw to katraeyxaristh8hka an kai sto 2wro apano m espasan oi gemisthres kai tou M$ kai tou Desert Eagle pou traumatisthke!!Elpizw syntoma kai se alla kala paixnidia san kai auto!!
eee,kai pou eiste..thn epomenh as ksekiname kai ligo nwritera..:P 8a kanoume kai oikonomia sto nero!kalh ebdomada se olous!!

ZINJA

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολλους τους συμετεχοντες και μη, για την αψογη συμπεριφορα τους.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩτο Θανο για τις απιθανες φωτο,που σε καθε παιχνιδι κανει τα αδυνατα δυνατα να τραβαει τους παντες!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το Λεωνιδα που εφερε τα διακριτικα και τον παγο και στο τελος πηρε και τα σκουπιδια μαζι του.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την ομαδα των <<ασκετων>>που καταφεραν να κρατισουν τον <θυσαυρο>> ακεραιο και ανεπαφο.
Βεβαια ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΟΡΓΑΝΩΣΗ του κτυριου την ανελαβε ο πατερας του φαλκον και τα καταφερε απολιτα!
οσο για τους γερμαναραδες μπραβο και συχαριτιρια που κρατισαν το βουνο με νιχια  και δοντια.
μπραβο στα 2 ατομα που ητανε απεναντι στα κτυρια και κανανε την απιστεφτη καλυψη.
ΜΠΡΑΒΟ στα 3 παιδια που ηταν μαζι μου και κραταγαμε απο ψηλα την αμυνα.και βασικα και τον θυσαυρο!
μετα απο πληροφοριες που ελαβα ;D υπηρξε και ανταρσια,,,,που απετιχε ;D ;D ;D
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΦΕΡΘΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΩ ΙΔΙΕΤΕΡΟς ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ! :'( :'( :'( :'(
Πιστευω πως νικητης του παιχνιδιου ηταν τα ΒΒς που επεσαν με το τσουβαλι! :D
Αν εχω ξεχασει καποιον παρακαλω να με σηχορεσει και μπραβο σε ολους μα ολους!
τελος οσοι μου ειπαν πως ταμπουρονομαι..........ε τι να κανω και εγω ολοι μα ολοι με κηνηγατε και εγω σα <γερος>αντι να τρεχω ταμπουρονομαι ;D ;D ;D ;D
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ <ΡΕΜΑΛΙΑ> ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟς ΝΤΟΥΛΑς (ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ ΚΙΟΛΑς ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙΑ)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Hitman

ηταν το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει μεχρι τωρα. Συγχαρητηρια σ' ολους οσους πηραν μερος. πολλα bb's. Χαλαλη το χαλασμενο οπλο οπλου που απεκτησα μετα το παιχνιδι. :P