"BOMB SQUAD" 6/10/2013 ΗΟΤΕL, Αγ.Μαρίνα - Airsoft Games Series

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 13 Σεπ 2013, 17:20:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Tastas

Συγχαρητήρια και απο εμένα στον Leonardo που οργανώνει και δημιουργεί παιχνίδια έξυπνα και πετυχημένα.

Συγχαρητήρια σε όσα παιδιά βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι και
να γίνει ξεχωριστό αλλα και στους φωτογράφους μας που χωρίς αυτούς δεν
θα είχαμε εικόνα στις αναμνήσεις μας.

Το τυχόν προβλήματα η λάθη κατα την διάρκεια του παιχνιδιού είναι αναμενόμενα
απο την στιγμή που έχεις να κάνεις με τόσο κόσμο όσο καλά κι αν το έχεις ετοιμάσει το σενάριο , γιατι όπως ξέρουμε η θεωρία απέχει πολύ απο την πράξη.
Η εμπειρία του Leonardo τα περιορίζει στο ελάχιστο.
Οταν ένα σενάριο ετοιμάζεται τόσο γρήγορα και απο ένα μυαλό θα πρέπει εμείς
να βοηθάμε με το τρόπο παιχνιδιού και την συμπεριφορά μας μέσα και έξω απο το πεδίο στο να κυλήσει οσο πιο σωστά και αθόρυβα γίνεται (αν θέλουμε να έχουμε παιχνίδια κάθε Κυριακή).

Καλό είναι όμως να λέγονται ετσι ώστε σε μελλοντικά παιχνίδια να διορθωνόμαστε και να γίνονται καλύτερα.
Εγώ πάντως οσο και όποτε μπορώ θα βοηθάω.
Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί

Albatros

ενα παιχνιδακι μετα απο καιρο λογο φορτομενου προγραμματος. ωραιοτατες κατασκευες μπραβο στους δημιουργους, μπραβο στα παιδια που τρεξανε για να βγει το σεναριο, και μπραβο για την ολλη προσπαθεια. τωρα για τα φαντασματα που στοιχειωσαν το ξενοδοχειο ο λεο τα ειπε ... εγω απλα θα προσθεσω οτι ο ψυχιατρος βοηθαει...

καλημερα σε ολλους

Y.Γ ευχαριστουμε για τις ωραιες φωτογραφιες.

Rebels Airsoft Team
Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...

pit k

Ένα ευχαριστώ αξίζει στον ΛΕΩ για το τρέξιμο που ρίχνει σε κάθε παιχνίδι για να περνάμε εμείς καλά. Όσο για τα παιδιά που φτιάξανε το ρομποτικό ήταν απίστευτοι πολύ καλή δουλειά με πολύ μεράκι    ΜΠΡΑΒΟ.  Επίσης και οι ΕOD πολλοί κάλοι και ρεαλιστικοί,με την ασπίδα τον εξοπλισμό τους ήταν πολύ κάλοι :D ;)
εεεεεεεεεεε ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στην Neni για τις υπέροχες φώτο και στην Ελευθερία  ;) ;) ;D