Νεος στο αθλημα.HELP

Ξεκίνησε από Bananas, 28 Ιουλ 2009, 17:42:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Bananas

Για σα ςπαιδια.Με λενε παναγιωτη και  εδω και καιρο παρακολουθω βιντεακια στο youtube .Το αθλημα με εχιε συναρπασει και θα θελα πολυ να παιξω και αν οντως με συναρπασει να ασχοληθω .

Εχω καποιες αποριες.Για να συμμετασχω σ εκαποιον αγωνα πρπεει να χω ομαδα φιλους ή μπορω να παρω μερος στους αγωνες που ανακοινωνονται μεσα στο φορουμ??

Επισης εξαρτηση και οπλισμο μπορω να νοικιασω απο καπου.Αν ναι εστω στο περιπου ποσο θα μυο στοιχησει να κατεβω με ενοικιαζομενο εξοπλισμο σε εναν αγωνα?Δεν λεει να παρω εξοπλισμο απο την πρωτη μερα επαφης με το αθλημα.

Ευχαριστω προκαταβολικα!

liongreek

Παναγιώτη καλώ ήρθες...

Το χόμπι μας γενικά έχει πολύ...σπρώξιμο. Δεν απαιτεί τρελα πράγματα στην αρχή, αλλά όσο περνάει ο καιρός είναι και πιο εθιστικό, οπότε χώνεις λεφτά συνέχεια!

Ενοικιαζόμενος εξοπλισμός από ότι ξέρω δεν υπάρχει, τουλάχιστον επίσημα. Ξέρω όμως ότι πολλά παιδιά έχουν δεύτερο όπλο και δεν έχουν πρόβλημα να το δανείσουν. Ούτως ή άλλως είναι καλό να κατέβεις σε κάποιο παιχνίδι για να δεις το κλίμα και να πιάσεις στα χέρια σου τον εξοπλισμό, πριν αποφασίσεις για αγορά.

Οι 2 πρώτες σου επενδύσεις πάντως είναι οικονομικές και συνάμα απολύτως απαραίτητες...

1ον, ένα ζευγάρι καλά γιαλιά-μάσκα-ότι σε βολεύει και

2ον, καλή μελέτη των θεμάτων ασφαλείας. Το παρόν forum είναι πλούσιο σε θέματα που άπτονται της ασφάλειας, από τον χειρισμό ενός AEG μέχρι τους κανόνες εμπλοκής. Σε προτρέπω να τα...ξεκοκκαλίσεις και να πας διαβασμένος στο πρώτο σου παιχνίδι...

...από εκεί θα αναλάβει η αδρεναλίνη και η αγωνιστική φύση του Έλληνα, να σου αδειάζει το πορτοφόλι κατά τακτά χρονικά διαστήματα...

Welcome aboard son...

Bananas

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.Εχω διαβασει οτι για πρωτο εξοπλισμο αξιζει να απρω ενα mp5 ηλεκτρικο.Εχεις να μυο προτεινεις κατι αλλο?
Επισης αν δηλωσω συμμετοχη σε καποιον αγωνα τι πληρωνω για την συμμετοχη?

Αν καποιος εχει την καλοσυνη να μου δανεισει οπλο οτνα δηλωσω συμμετοχη σε καποιον αγωνα θα του ειουν υποχρεως.

Bananas

Επειδη παντα ημουν πορωμενος με τ αοπλα και οτι αφορα στρατο και αστυνομια  δεν νομιζω να το βαρεθω.Για αυοτ θα θελα να ρωτησω ποσο θα μου σοτιχησει ενα φθηνο αξιοπιστο οπλο για αρχη.Συγκεκριμενα τι μου προτεινετε.Ηλεκτρικο αεριου ελατηριου τι?

Επισης οσον αφορα τα bbs εχω ακουσιε οτι στη χειρωτερη περιπτωση να σου κανουν μελανια.Ισχυει?

Bananas

VagBlack

Bananas,
Πρώτα από όλα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι το hobby μας δεν έχει καμία σχέση με στρατό/αστυνομία, και θα σε παρακαλούσα να μην ξανά αναφερθείς σε τέτοια θέματα γιατί είναι άσχετα με το hobby μας και δεν επιτρέπονται από τους κανόνες του forum.

Bananas

Δε νομιζω να αναφερθηκα σε κατι πυο παραβιαζει τους κανονες.

Το αναφερθηκα στο στρατο γιατι

α) Το airsoft Απο πολλα κρατη χρησιμοποιειτε για την εκπαιδευση στρατιωτων
β) Τα οπλα ειναι ιδαις κλιμακας αρκετα ρεαλιστικα αλλα ακινδυνα .
γ) οπως μαρεσει το .. teamspirit και η στρατηγικη οι οποιες υπαρχουν και στο στρατο  ετσι  και στο airsoft

Δεν ειπα οτι το Airsoft ειναι πολεμος απλως το παρομοιασα με το στρατο γτ εχουν αρκετα κοινα  (αδελφηκοτητα στρατηγικη κτλ.)

σε καμια περιπτωση δεν ειπα οτι ειναι φονικο παιχνιδι.το αντιθετο.ειναι αθλημα

Δε βλεπω καποια παρεξηγηση αλλα για να ειμαστε οκ δεν θα αναφερθω με τις λεξεις που απαγορευετε απο δω και περα και δνε ειχα σκοπο να προσβαλω το αθλημα αυτο.

Φιλικα!   :)

SAPPER

Παράθεση από: VagBlack στις  28 Ιουλ 2009, 19:46:43 ΜΜ
Bananas,
Πρώτα από όλα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι το hobby μας δεν έχει καμία σχέση με στρατό/αστυνομία, και θα σε παρακαλούσα να μην ξανά αναφερθείς σε τέτοια θέματα γιατί είναι άσχετα με το hobby μας και δεν επιτρέπονται από τους κανόνες του forum.

Μην κάνετε υποδείξεις σε άλλους χρήστες, για ότι παραβιάζει τους κανόνες του Forum υπάρχει κάτω δεξιά η σήμανση "Αναφορά στον συντονιστή" διαφορετικά με pm εξηγώντας τι σας πείραξε η είναι ενάντια στους κανόνες του Forum για να επιβληθούμε ανάλογα.

Haroth

Θα πρότεινα να ερθεις σε κάποιο απο τα game ως παρατηρητής όπου μπορέις να λύσεις πολλές απο τις απορίες σου και να δείς απο κοντά πως παίζουμε. Όλα τα παιδιά είναι ευγενικά και πρόθυμα να βοηθήσουν τους νέους παίχτες.  

Παράθεση από: Atsalakotos στις  28 Ιουλ 2009, 21:57:04 ΜΜ
Παρε ενα κινεζικο AEG για αρχη, μεινε μακρια απο τα sportline, και βρες καποιον να σου αλλαξει το ελατηριο για να παιζεις σε ολους τους τυπους παιχνιδιων.
Καλοσοριες στο υπεροχο κοσμο του Airsoft!

Δέν θέλω να βγώ εκτός θέματος αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω την εμμονή σου με τα sportline. Τό έχω παρατηρήσει σε αρκετά post που έχεις κάνει και πραγματικά αναρωτιέμαι αν πέρνεις ποσοστά απο τα κινέζικα  :D :D :D (πλάκα κάνω), το λέω γιατί έχω 1 sportline m15a4 και το έχω δουλέψει αρκετά παιχνίδια δίχως κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα που είναι σκυλί μαύρο. την ίδα γνώμη έχουν και άλλα παιδιά που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο AEG.