πολλαπλα games of death μεταλεια 11/08/2013

Ξεκίνησε από WARBRO, 08 Αυγ 2013, 20:47:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

WARBRO

Η legion athens airsoft team και μερικοι φιλοι απο φιλικες ομαδες την κυριακη 11/08/2013 θα βρισκονται στα μεταλεια για πολλαπλα game of death απο 9:30-17:30(περιπου)
βασικες προυποθεσεις συμετοχης σας  ΑΥΣΤΗΡΑ άνω των 18 ετών και χωρίς αθλητικά ρούχα-παπούτσια!

Οριο fps: 350

Sniper MONHΣ ΒΟΛΗΣ (Bolt Action)  γκαζιού & ελατηρίου  500 fps max

Γεμιστήρες:
Επιτρέπονται οι γεμιστήρες όλων των τύπων. Χωρίς αριθμητικό περιορισμό.

εδω υπαρχει και σχετικο βιντεακι  με τους κανονες του airsoft

Airsoft: Ιστορία, κανόνες και συμβουλές

δεν επιτρεπονται κανενος ειδους εκρηκτικα γιατι ειναι αντιπυρικη περιοδος 
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

fvagelis

από Z.E.R.O. όσοι έχουν ξεμείνει στην Αθήνα .... μέσα !!!!
<<<<--- cat dedector --->>>

#LEONARDO-SWORDFISH#

από
Georgios M. Kourtis

χαθηκε στο χωρο του μεταλειου κοντα στο καταφυγιο διπλα στο ανοιγμα που χρησιμοποιειται συχνα για παρκινγκ ενα drop mag pouch Foliage green με 3 γεμιστηρες AK μεσα.αν καποιος το εντοπισει σε καμια προπονηση η παιχνιδι ας μου πει.ευχαριστω

Kallistos

Συμμετοχή και απο Umbrella Trashsweepers. 3-4 ατομα.
Ready... Steady... Fire...!!!

WARBRO

φυσικα οτι βρεθει θα το αναρτησουμε στο φορουμ παιδια καλλιστε μου τα προλάβε ο τσιτουρας
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

WARBRO

ευχαριστουμε την ασπιδα τους zero και την λεσχη airsoft λεπτοκαρυας που εστειλε τον αρχηγο της και μας χαρησαν μια υπεροχη κυριακη με πολυ ιδρωτα να στε καλα παιδια 
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

fvagelis

Από την ομάδα  Ζ.Ε.R.O. να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που ήταν παρόντες και με την παρέα τους περάσαμε μια τέλια Κυριακή  .
<<<<--- cat dedector --->>>

paliou

Να ευχαριστησω και εγω τα παιδια για το σημερινο παιχνιδι. Αν και χαλαρο σαν ιδεα...στην πραξη οχι απλα ιδρωσαμε την φανελα αλλα τη μουσκεψαμε.
Συγχαρητηρια στα 2 παιδια στο κεντρικο κτηριο - λιγο πριν φυγω - που παροτι αλλαξα 20 φορες θεση, δεν με εχασαν και τελικα με συνδιασμενη και πραγματικα αθορυβη κινηση με εβγαλαν.
Ο ανεμος μου τα χαλασε λιγο καθως καποιες μακρινες βολες, αλλαζαν μια και δυο φορες πορεια στον αερα  ;D.

Φιλικα Paliou

TALIBAN

μπραβο στιν ομαδα legio airsoft team και στισ ο μαδεσ που ακουλουθισαν με εκτιμησει ο τeam lider taliban και στον καπτεν τρομο