Operation:"IRON LAW" - 9 IOYNIOY 2013 - ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 02 Ιουν 2013, 16:45:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

axtipitos

+1 για την hamas (axtipitos) της μουρλης  θα γινει παμε ωρεεε.....

Sierraxray

Προσθήκη απο Freelancers-Hellas:
+2 καινούριοι.
Τα παιδιά έχουν ξαναπαίξει αιρσοφτ απλά δεν έχουν όπλα ούτε έχουν βγάλει Nicknames. Θα φροντίσει η ομάδα για το σωστό εξοπλισμό και την κατάλληλη ενδυμασία.

Επίσης μία παράκληση προς την ομάδα των Hamas. Ο Λεωνίδας καταβάλλει πάντα προσπάθειες να φτιάξει σενάρια ξεχωριστά ώς προς την "ατμόσφαιρα" που δημιουργούν. Είναι σενάρια που πολλές φορές έχουν στοιχεία LARP (Role playing). Αυτό σημαίνει ότι μέρος της διασκέδασης προέρχεται περισσότερο από το πόσο επιτυχημένα ενσαρκώνουμε το ρόλο μας, και λιγότερο από το αποτέλεσμα της μάχης. Είναι δηλαδή παιχνίδια που δε χρειάζονται ανταγωνιστική διάθεση, η νίκη δεν είναι ο αυτοσκοπός και μετράει πολύ η "ατμόσφαιρα" που δημιουργείται. Οσοι είναι HAMAS δηλαδή, δε χρειάζεται να πανικοβάλλονται για την ανεπάρκεια του εξοπλισμού τους, μπορούν να αποφύγουν υπερσύγχρονα γιλέκα τύπου CIRAS και να βάλουν κάτι πιο απλό όπως θήκη μηρού ή γιλέκο παλιότερης κοπής, ανατολικού τύπου και λοιπά, ώστε για μιά φορά να χαρούμε το μασκάρεμα.
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

shadowalker

Παράθεση από: Sierraxray στις  07 Ιουν 2013, 16:23:32 ΜΜ
Προσθήκη απο Freelancers-Hellas:
+2 καινούριοι.
Τα παιδιά έχουν ξαναπαίξει αιρσοφτ απλά δεν έχουν όπλα ούτε έχουν βγάλει Nicknames. Θα φροντίσει η ομάδα για το σωστό εξοπλισμό και την κατάλληλη ενδυμασία.

Επίσης μία παράκληση προς την ομάδα των Hamas. Ο Λεωνίδας καταβάλλει πάντα προσπάθειες να φτιάξει σενάρια ξεχωριστά ώς προς την "ατμόσφαιρα" που δημιουργούν. Είναι σενάρια που πολλές φορές έχουν στοιχεία LARP (Role playing). Αυτό σημαίνει ότι μέρος της διασκέδασης προέρχεται περισσότερο από το πόσο επιτυχημένα ενσαρκώνουμε το ρόλο μας, και λιγότερο από το αποτέλεσμα της μάχης. Είναι δηλαδή παιχνίδια που δε χρειάζονται ανταγωνιστική διάθεση, η νίκη δεν είναι ο αυτοσκοπός και μετράει πολύ η "ατμόσφαιρα" που δημιουργείται. Οσοι είναι HAMAS δηλαδή, δε χρειάζεται να πανικοβάλλονται για την ανεπάρκεια του εξοπλισμού τους, μπορούν να αποφύγουν υπερσύγχρονα γιλέκα τύπου CIRAS και να βάλουν κάτι πιο απλό όπως θήκη μηρού ή γιλέκο παλιότερης κοπής, ανατολικού τύπου και λοιπά, ώστε για μιά φορά να χαρούμε το μασκάρεμα.

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Εκτός των προστατευτικών που τα θεωρώ υποχρεωτικά, ένα παιχνίδι το βγάζουμε άνετα με τον δεύτερο γεμιστήρα, ένα σακουλάκι BB και το γεμιστηράκι στις τσέπες του παντελονιού.

Πάνω από όλα μετράει το καλό σενάριο και η σωστή παρέα. Τα υπόλοιπα έιναι για την παπάτζα και την "TACTICAL" μούρλα του καθενός μας.  ;D ;D ;D

If god created all men, Samuel Colt made them equal.

#LEONARDO-SWORDFISH#

OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ HAMAS ΕΚΛΕΙΣΑΝ

καμμία συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτή απο δω και στο εξής !!!!!

Ευχαριστώ πολύ !!!!!!!

axtipitos

Eντελως φιλικα και προς αποφυγη παρεξηγησεων θα ήθελα να διευκρινιστει αν θα πρέπει να αποφυγουμε τυχον εμπλοκες-συγκουσεις στο parking της hamas καθως στο χαρτη τουλαχιστον φαινεται να είναι εντος του πεδιου βολης της IDF

#LEONARDO-SWORDFISH#

TO PARKING για SEALS & SHAYERET AΛΛΑΞΕ !!!

AMERIKANOI KAI ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ

loubamboo

Μια ... politically correct τροποποίηση...   ;)
Freedom is more important than peace. USMC!

Tsitouras

Ο γκαντεμοσαυρος ξαναχτυπα  >:(  :-\
Δυστηχως δεν θα μπορεσουμε να παραστουμε στο αυριανο παιχνιδι
(Tsitouras και Necromantis XIII ) λογο προσωπικων προβληματων.

Καλο παιχνιδι να εχετε οι υπολοιποι  :)
Umbrella Trashsweepers

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ

ωραιο  παιχνιδι σημερα ... ;D
παιδια αμα ετυχε σε καποια φαση και με πετυχατε και δε βγηκα συγνωμη μπορει να μη το καταλαβα... λαθη υπαρχουν.
και ευχαριστω καιτα παιδια για το ενδιαφερον .ξερουν
τυχαινει ..καμια φορα λογο κουραση το ατιμο...
καλη εβδομαδα... ;D ;D
Δε μενει κανεις πισω.
η ιστορια δεν αλλαζει μονο ο ανθρωπος

axtipitos

ομορφο το παιχνιδι σημερα ,συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετεχοντες και ιδιαίτερα στην HAMAS για την ηρωική της αντίσταση απέναντι σε έναν πολυπληθέστερο και αρτια εξοπλισμένο εχθρό
περασαμε ωραια και το ευχαριστηθήκαμε

τα ξαναλεμε στα πεδία... ;)

Sierraxray

Να πώ και γώ τα δικά μου:
1) Συγχαρητήρια στις ομάδες SEALS και IDF για την εκπληκτική πίεση που μας ασκούσαν (αλλά και για το γαμάτο ντύσιμο)

2) Συγνώμη απο το Βλάσση που όταν βγήκα φώναζα "Τι γ..μενο όπλο είναι αυτό" γιατί ο τρόπος που το είπα έδειχνε σαν να ήμουν τσαντισμένος με τον ιδιοκτήτη του και ν'αμφισβητούσα τα FPS ενώ στην πραγματικότητα είχα τσαντιστεί γιατί έριχνε εκπληκτικά ευθύβολα και με πετύχαινε με μία μοναδική βολή στο γυαλί... Ζητώ συγγνώμη...., Κομπλιμέντο ήταν κατα βάθος, αλλά η φωνές μου το έκαναν να μοιάζει με κατηγόρια...

3) Υπήρξαν κάποιες παρεξηγησούλες με χτυπήματα και στις 2 πλευρές. Να πώ όμως πως λόγω των μεγάλων αποστάσεων (θεωρητικά είναι URBAN αλλά μερικές βολές είναι στα όρια του βεληνεκούς) είναι πολύ απλό να μην καταλάβει κάποιος τίποτα. Το έβλεπα να γίνεται γιατί παρατηρούσα παρά έπαιζα. Προσωπικά είμαι απο αυτούς που βγαίνουν και με φύσημα αλλά υπάρχει πάντα περίπτωση ν'αδίκησα κάποιον. Ιδίως μέσα στα κτήρια το Bounce πάει σύννεφο από μπιλάκια που κάνουν γκέλ και υπάρχει περίπτωση καμια βολή να την αγνοήσεις (άν και έχω βγεί άπειρες φορές με γκέλ απο λάθος μου).

4) Μπράβο στην ομάδα των Hamas που έδρασε συντονισμένα και χωρίς να χρειάζεται να τους λέω πολλά πολλά. Και όταν λέω ότι παίξανε όλες οι ομάδες των HAMAS υπέροχα... το εννοώ. Ευτυχώς υπήρχαν και πολλοί απο τους έμπειρους (οπότε είναι εύκολο να διατάζεις κάποιον πιο έμπειρο απο σένα....  :P πετυχαίνει πάντα αυτό που θές  ;D). Αλλά ανταποκρίθηκαν άριστα και μερικοί καινούριοι που είχαν 1-2 παιχνίδια.

5) Μεγάλο μπράβο στον Βαγγέλη για το εκπληκτικό βάψιμο σε παραλλαγή!

6) Ευχαριστούμε το Λεωνίδα και την παρέα του που μας φιλοξένησε και οργάνωσε το παιχνίδι. Ο,τι και να είναι το παιχνίδι, δεν παύει ν'απασχολεί το Λεωνίδα κάθε απόγευμα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και την κυριακή από τις 0500 που οι άλλοι κοιμούνται μέχρι 1-2 ώρες μετά τη λήξη που μαζεύει πράγματα.

PS: κάποια στιγμή στο τελικό παιχνίδι της σύλληψης, κάποιος με βάραγε και νόμιζε ότι δεν έβγαινα. Ζητώ συγνώμη αν παρεξηγήθηκα αλλά είχα οδηγίες (για τον αρχηγό μονο ίσχυαν) να μένω στο πόστο χτυπημένος για 5 λεπτά αντί για respawn μήπως και συλληφθώ. Απλα μες στο σκοτάδι δεν έβλεπε το χέρι μου που το κουνούσα για να σταματήσει να βαράει.  ;D
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

fvagelis

Καλησπέρα και από μένα . Το παιχνίδι μια χαρά κύλισε , χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα . Κάπουα ανασυγκρότηση της ομάδας των αμερικάνικων δυνάμεων έπρεπε να γίνει λίγο γρηγορότερα  αλλά οκ.... δεν εγινε και τίποτα .
Σαν διαιτητής έχω να πω κάτι που έχω επισημάνει πολλές φόρες και μιας και είχα το ρόλο αυτό σήμερα να το ξαναπώ . Πολ λες φορές βλέπουμε ότι το μπιλακι μας φτάνει η και χτυπά το στόχο .  Η απόσταση αν είναι κοντά στα 20 μέτρα και περισσότερο  ( και ανάλογα την ικανότητα όρασης που έχει ο καθένας και λόγο ηλικίας και λόγο μη καθαρόν η σκούρων γυαλιών ) είναι αδύνατον σχεδόν να είμαστε σίγουροι ότι αυτό που βλέπουμε είναι και το σωστό. Αποτέλεσμα αυτού είναι να νομίζουμε ότι το μπιλακι μας φτάνει και πετυχαίνει το στόχο ενώ δεν είναι έτσι .
Βεβαία κάτι που πρέπει να δουλέψουμε ακόμα ( γνώμη δική μου ) είναι να μην φωνάζουμε σε κάποιον που δεν βγαίνει . Περισσότερο χαλιόμαστε εμείς και οι γύρο μας πάρα εκείνος .
Καλή εβδομάδα σε όλους
<<<<--- cat dedector --->>>

Expendable

Θα συμγωνήσω απόλυτα με τον Βαγγέλη γιατί στο τέλος ο 'χαλασμένος' είμαστε εμείς οι ίδιοι και όχι ο στόχος.
Βέβαια αρκεί να μην γίνεται συνήθεια , αφού κάποια άτομα θεωρούν τον εαυτό τους μια ανώτερη ύπαρξη απο τους υπολοίπους κάτι σαν διασταύρωση Hilander + Terminator...
Καλά παιχνίδια να έχουμε όλοι και να επιστρέφουμε στα σπίτια μας γεμάτοι ικανοποίηση και χαμόγελα...
" Όπου τιμούν τον θεό, ασκούνται στις πολεμικές τέχνες και σέβονται τους νόμους, όλα είναι πλήρη ελπίδων"

''ΠΕΡΣΕΥΣ''

satrapis1984

απο FREEDOM FIGHTERS  ENA TEΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Leonardo
που παλι ετρεχε για μας!περασαμε υπεροχα και μπραβο στους Hamas με την ρεαλιστικη εμφανιση!
περιμενουμε το επομενο!
Nemo me impune lacessit

PAVLOS MILONAS

ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΥΣ US SEALS ΚΑΙ SHAYERET 13 ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ LEONARDO ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ STRESS ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΣΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΟΜΩΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ VIPER61

je33

ενα απο τα παιχνιδια που θα θυμομασται για τους εξης λογους:

σεναριο  by leonardo

επιτελους απαραμιλλο dres code και στις τρις ομαδες U.S. NAVY SEALS, SHAYERET 13,  ΗΑΜΑS(με τη συμβολη του manoloride kai paliu.)

το σκηνικο με τα διορθωμενα χροματικος κτηρια

τους πιραυλους που σχεδιασαν και κατασκευασαν οι FreeLancers Sierraxray

τα παγωμενα νερα που φροντισε να ειναι παγωμενα ο ταλον(σ΄ευχαριστουμε).

λεωνιδα...σ΄ευχαριστουμε για ολα φιλε!!!εσενα και τη παρεα σου(ποιον να πρωτοπεις?)για το τρεξιμο,και το δημιουργηκο αγχος που εχεις ολη την εβδομαδα πριν απο καθε παιχνιδι που σχεδιαζεις!!!και τελικα ειναι αυτο κανει τη διαφορα.

"Give me the place to stand, and I shall move the earth" — Archimedes

Τάλων

Εγώ πάλι θέλω να πω μπράβο στον fvagelis που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ανέλαβε σαν άντρας τις ευθύνες και επανέφερε σε ακόμη καλύτερη κατάσταση από ότι προϋπήρχε το πεδίο της Ελευσίνας χωρίς να λακίσει σαν κάποιους άλλους.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

shadowalker

Πραγματικά πολύ ωραίο παιχνίδι και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έτρεξαν για να μπορέσουμε όλοι να το ευχαριστηθούμε όλοι.

Μια μικρή παρένθεση από πλευράς για το γνωστό θέμα και όπως έχει ειπωθεί αρκετές φορές, εμείς μπορεί να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε χτυπήσει τον αντίπαλο, η πραγματικότητα όμως να είναι τελείως διαφορετική γιατί μπορεί τα μπιλάκια να μην τον έχουν ακουμπήσει λόγω αέρα - απόστασης - ανοίγματος τροχιάς ή και πολύ απλά να μην το κατάλαβε για τον χ-ψ λόγο. 

Πάνω απ' όλα καλή καρδιά και χαλαρά γιατί δυστυχώς όλοι έχουμε πολλά προβλήματα καθημερινά να διαχειριστούμε και όπως πάει θα έχουμε πολλά περισσότερα.

Ξανά thanks για το ωραίο παιχνίδι
If god created all men, Samuel Colt made them equal.

sticker

Απο την ομαδα LONERS ενα μπραβω για το ωραιο και διαφορετικο παιχνιδι που ειχαμε σημερα , το σεναριο και η ομοιομορφια ηταν πολυ καλα και μας ανεβασε την ψηχολογια .Μπραβω στον λεο για την οργανωση και ολα τα παιδια που καναν οτι καναν, μπραβω και σε αυτους που καθαρισαν το πεδιο και το βαψαν . Περιμενουμε και αλλα τετοια παιχνιδακια λεο καλη εβδομαδα σε ολους.

Father

Παράθεση από: Sierraxray στις  09 Ιουν 2013, 16:56:12 ΜΜ
2) Συγνώμη απο το Βλάσση που όταν βγήκα φώναζα "Τι γ..μενο όπλο είναι αυτό" γιατί ο τρόπος που το είπα έδειχνε σαν να ήμουν τσαντισμένος με τον ιδιοκτήτη του και ν'αμφισβητούσα τα FPS ενώ στην πραγματικότητα είχα τσαντιστεί γιατί έριχνε εκπληκτικά ευθύβολα και με πετύχαινε με μία μοναδική βολή στο γυαλί... Ζητώ συγγνώμη...., Κομπλιμέντο ήταν κατα βάθος, αλλά η φωνές μου το έκαναν να μοιάζει με κατηγόρια...

Παιχταρα μου δεν υπαρχει κανενας λογος να ζητας συγνωμη! Εκεινη την ωρα στο ειπα γιατι δεν ηθελα
να νομιζει ο οποιωσδηποτε που ηταν τριγυρω οτι κανουνε ντου "βαρβαροι" που δεν νοιωθουνε... :) :) :)

Εγω πρεπει να σου ζητησω συγνωμη γιατι λογο της εντασης και ετσι οπως ηταν
η συγκεκριμενη φαση η αδρεναλινη ειχε χτυπησει κοκκινο με αποτελεσμα
ο τονος της φωνης μου να ηταν παρεξηγησιμος...

Το παιχνιδι ητανε καταπληκτικο με πολλα εξτραδακια να το ομορφαινουν και το ευχαριστηθηκαμε!!!
Αξιζε ο κοπος και πιστευω οτι ολοι ηταν αψογοι ωστε να γυρισουμε ολοι σπιτια μας με γεματες μπαταριες!!! Μπραβο!!!

Καλη εβδομαδα να εχετε μαγκες και το κεφαλι ψηλα!!!