Αναζήτηση ομάδας περιοχή Λαύριο - Κερατέα ή κοντά .

Ξεκίνησε από anipomonos, 15 Mar 2012, 02:54:28 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

anipomonos

Γεια σας παιδιά είμαι από Λαύριο και ψάχνω άτομα από εδώ κοντά που να ασχολούνται με το AirSoft

chrisdeggestin

Φιλε Ανυπομονε κανε λιγο υπομονη ;D ειμαι σχεδον σιγουρος οτι κατι παιδια απο την περιοχη σου παιζουν εδω και καιρο ,οποτε συντομα θα σου απαντησουν !!!!

anipomonos

ALEXANDROS

O φιλοσ που ψαχνει απο κερατεα η λαυριο ασ μιλισουμε στο FACEBBOOK ,ALEXANTROS DECKER
......__DECKER__......

Asim

Και από όσο έχω ακούσει, ετοιμάζεται για αρχές Δεκέμβριου, ομάδα στα μεσόγεια και δυτική Αττική (διπλή έδρα) !!!
Θα έχω το νου μου !!!

anestis

Ασημακη σε 2 μηνακια με τον αδερφο σου θα κανουμε ομαδα μην κλησεις πουθενα.....ενοιτε οτι οσοι ενσιαφεροντε ας μου στειλουν πμ απο τωρα...περιοχη αθηνα_μεγαρα..περισοτερα σε2 μηνες!!!
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

mrpradas

Φιλε μου ειδα το μυν σου ισως μην ειναι αργα! ειμαι προσφατο μελος εδω στο φορουμ ειμαι πιο ενεργος σε ενα αλλο. ειμαστε απο το Λαυριο εμεις και ειμαστε 12 ατομα η ομαδα μας, εαν ποτε δεις το μυν και δεν εχεις κλεισει κατι αλλο μπορεις να εποικοινωνισεις με το μαγαζι ειδη κυνηγιου THE BEST στην καμαριζα εκει θα ειμαι κι εγω για να μιλησουμε και να αποφασισεις οτι θελεις..